Style

Ljubav

Soraja Vučelić i Ljuba Pantović u haljinama od kose (Foto)

Na potpuno originalnoj reviji frizura beogradskog frizera Peđe Božića, specijalne gošće bile su Soraja Vučelić, Ivana Selakov, Ljuba Pantovićć, Tijana Stojić i Suzana Dinić, koje su na sebi imale nesvakidašnje kreacije - haljine od kose!

Soraja Vučelić i Ljuba Pantović u haljinama od kose (Foto)



Atraktivne devojke u neobičnim izdanjima prošetale su i pozirale za slikanje, a interesantne odevne kombinacije koje je maštovito kreirao Peđa Božić bile su glavna tema.


Foto: Blic/R. Ristić

Naime, napravljene od prave kose, haljine, suknje i kombinezoni stajali su damama kao saliveni, a ovom prilikom je Soraja osim haljine od kose i tila ujedno predstavila i svoju novu boju kose koju, kako kaže, neće još dugo nositi.

"Ofarbala sam se za potrebe jednog slikanja i ne planiram da dugo ostanem crvena. Već ovih dana se vraćam u moju boju", izjavila je Soraja za "Blic".


Foto: Stanko Vučićević

Poznate ličnosti koje su ponele ove kreacije istakle su da su poziv prihvatile bez razmišljanja te da je za njih ovo bila skroz interesantna revija, i da bi volele da u ovako nečemu izađu na binu ili bar ponesu pred kamerama.

Ljuba Pantović bila je u nešto drugačijoj haljini od Sorajine, a svoj veoma neobičan stajling upotpunila je odličnom šminkom.


Foto: Stanko Vučićević

"Ovu reviju sam pripremao šest meseci. Ona nije napravljena kako bi na njoj zaradio. Naprotiv. Puno je koštala, a haljine se verovatno neće prodavati. Ova revija, kao i svaka moja predhodna, napravljena je u svrhu pomeranja granica", rekao je za "Blic" Peđa.

Autor: B.B.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>