Region

Svet

Farma 5: Sara Trajanović se stidi veze sa Ivanom, on još uvek zaljubljen u nju i ljubomoran na Akija!

Ivan Marinković je tek prekjuče saznao da se Sara na žurci prošlog petka ljubila sa pevačem Andrijom Akijem Markovićem i pritom prokomentarisao da je to učinila samo zbog publiciteta.

Farma 5: Sara Trajanović se stidi veze sa Ivanom, on još uvek zaljubljen u nju i ljubomoran na Akija!



Farma 5: Andrija Aki Marković ušao sa tajnim zadatkom!
Bivši suprug Goce Tržan uveren je da Sari Jovanović zapravo nije stalo do Akija i  da je sa njim razmenjivala poljupce samo da bi privukla pažnju publike. Takođe je priznao da je, uprkos tome, još uvek zaljubljen u atraktivnu manekenku.

"Po meni je zaljubljenost kada osetim da nekog želim da dodirnem i poljubim. Tako se sada osećam i to ne mogu da promenim", priznao je Ivan drugim farmerima. On je još dodao i da mu nije jasno kako je Sara uspela da se za svega tri sata zaljubi u Akija, na šta mu je Miki odgovorio: "Šta se čudiš! Izgustirala te je, nisi joj više zanimljiv", i posavetovao ga da mu i ne treba žena kojoj uspe pažnju da odvuče prvi dečko koji uđe na Farmu.

Da Sara i Ivan definitivno više nisu u dobrim odnosima, pokazuje i sinoćna Igra istine, kada je na Ivanovo pitanje da li se srami nekih svojih postupaka Sara odgovorila da ju je sramota jedino što se družila sa njim.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>