Region

Svet

Seksi Sandra testirala novi auto (Foto)

Dok se pojedinci na estradnoj sceni žale na krizu i manjak novca, Sandri Valterović poznatijoj kao Seksi Sandra, nakon rijalitija Farma sve ide nabolje, te je sebe častila novim automobilom.

Seksi Sandra testirala novi auto (Foto)Pevačica je prodala svoj stari četvorotočkaš, dodala novac i pazarila novi "audi", a naš paparaco ju je uslikao baš u trenutku dok je testirala svoje vozilo.Da pevačicu novi automobil i te kako greje i da joj ovi hladni dani ne smetaju, pokazala je svojim stajlingom, te je obukla samo šorts, a dok je proveravala prtljažnik, pokazala je da sa razlogom nosi titulu vlasnice jedne od najboljih guza na estradi.

Da joj posao odlično ide, potvrdila nam je i sama Seksi Sandra i tom prilikom objasnila zašto je svoj stari kabriolet zamenila novim automobilom."Pošto dosta nastupam nakon Farme, barem tri puta nedeljno sam na putu. To je razlog što sam kabrio zamenila većim i jačim automobilom. Bezbednije se osećam i sa mnom može uvek neko da krene na put", objasnila nam je Seksi Sandra.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>