Region

Svet

Ivan Gavrilović snima pesmu o navodnom oralnom seksu sa Miss Svetlanom!

Izgleda da denseru Ivanu Gavriloviću, koji je pride i dalje oženjen, nije dosta podsećanja na "oral aferu" sa Svetlanom Koprivicom, pa je rešio da i dalje izaziva tom temom.

Ivan Gavrilović snima pesmu o navodnom oralnom seksu sa Miss Svetlanom!



Kako "Alo" ekskluzivno saznaje, Gavrilović je pre nekoliko dana napisao tekst o Mis Svetlani sa akcentom na intimiziranju koje je u prošlosti imao sa njom.

"Napisao sam mnogo dobar tekst i za par dana ulazim u studio da otpevam. To će da bude ludilo. Cela ova situacija sa Mis Svetlanom dovela me do zaključka da je pravi trenutak da sada napišem tekst za pesmu čiji je radni naziv "Oralni seks". Ta pesma je kao šlag na tortu na sve ovo - rekao nam je Gavrilović i dodao da on ne vidi zašto se diše tolika prašina oko svega.

Ne vidim ja tu nikakav problem. Šta sad, bilo-prošlo, bilo smo mladi i ludi i tada nam je bilo super. Ne verujem da će Svetlana to da porekne. Ne razume ni zašto se neki njeni članovi porodice bune, pa nisu oni stajali pored nas i gledali šta ona radi sa mnom. Jedino što je glupo, jeste što sam ja tada bio u braku, ali hvala Bogu, moja Marina sve razume i to se nije ponovilo. A šta da vam kažem, oralni seks nije ništa sramno, svi to radimo i zato će i ova pesma biti hit", izjavio je denser za "Alo".

Podsećanja radi, nakon što je Vesna Vukelić za "Alo" ispričala da se seća da je prilikom gostovanja u jednoj emisiji bila svedok "vaćarenja" između Ivana i Svetlane, Gavrilović se oglasio i priznao da je bio intiman sa aktuelnom farmerkom, ali i da se ne seća baš svih detalja, jer je bio pod dejstvom alkohola.

S obzirom na to da su veoma dobri prijatelji i da ih je cela ova afera sa Mis Svetlanom ponovo spojila, Vesna Vukelić Vendi i Ivan Gavrilović najverovatnije će sarđivati na ovom singlu. Vesna će imati svoje deonice u pesmi, tako da će to, takoreći, biti duetska pesma.

"Vendi je kraljica i verujem da će biti dosta zanimljivije ako se ona uključi u ovu pesmu. Videćemo sve ovih dana kada uđemo u studio i otpevamo", rekao nam je Gavrilović, a kako će Koprivica reagovati na sve ovo, ostaje da vidimo kada izađe sa imanja u Lisoviću.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Svet, Marko Metlaš

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>