Svet

Region

Kim Kardašijan: Nedostaje mi stari život, šoping i pažnja

Američka starleta Kim Kardašijan svu svoju pažnju usmerila je ka svojoj ćerkici Nort, međutim izgleda da ipak pati za nekadašnjim načinom života kada je bila u centru pažnje.

Kim Kardašijan: Nedostaje mi stari život, šoping i pažnja"Kim izuzetno voli ulogu majke i stalno je sa svojom ćerkicom. Ipak, u isto vreme se i jako dosađuje. Nedostaje joj odlasci u šoping i boravak na javnim mestima kada su je svi gledali", rekao je izvor za američki "Radar online".

Kim Kardašijan: Sve korekcije koje je imala rijaliti zvezda! (Foto+Video)
O svim projektima za koje Kim dobija ponudu, Kanje Vest je glavna karika za donošenje odluke i moli je da bude pažljivija prema odabiru. Starleta i dalje radi na snimanju svog rijalitija, pa nije potpuno isključena iz javnog života.

"Kim voli kada je u centru pažnje pa makar to bilo i online. Fali joj stari način života. U isto vreme se trudi da usreći Kanjea, bude dobra majka, ali i da radi na svojoj karijeri", dodao je isti izvor.

Podsetimo, Kim je nedavno iznenadila javnost kada je promenila boju kose i postala plavuša, pa nisu retka nagađanja kako je to odraz njenog nezadovoljstva.

Autor: B.B.
Foto: nydailynews.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>