Region

Svet

Ana Ivanović pravi magnet za muškarce (Foto)

Naša najbolja i najlepša teniserka Ana Ivanović otkrila je u intervjuu za magazin "Cosmopolitan" da konstantno dobija bračne ponude, iako nema dečka.

Ana Ivanović pravi magnet za muškarce (Foto)



"Nikada nisam bila ni blizu braka i za to ima vremena. Mada, prišao mi je jedan hrabar dečak dok sam izlazila sa terena posle meča u Australiji i pitao me da se udam za
Ana Ivanović odmara u Beogradu: Nigde nije kao kod kuće (Foto)
njega. Kada sam ga pitala koliko ima godina, rekao je: "Šesnaest, ali mogu da sačekam"".

Prelepa 25-godišnjakinja koja je nacionalni ambasador UNICEF-a za Srbiju dodala je i da izrazito voli decu, te da bi u budućnosti volela da ima veliku porodicu. Iako se mnogima činilo da će baš britanski biznismen i bivši teniser Mark Stilitano osvojiti
Ana Ivanović u humanitarnoj akciji za decu (Foto)
njeno srce na duže staze, Ana je jednogodišnju vezu okončala početkom leta.

"U svakoj vezi otkrila sam šta mi odgovara, a šta ne, i sada bi trebalo da lakše pronađem pravu osobu. Obožavam klince i volela bih da imam veliku porodicu sa najmanje troje dece", izjavila je Ana za srpsko izdanje Cosmopolitana.


Foto: anaivanovic.com

Ana Ivanović je pokazala još jednu dobru partiju na Toray Pan Pacific Open-u u Tokiju, pobedivši u trećem kolu 39. teniserku sveta, Ukrajinku Elinu Svitolinu rezultatom 6:3, 6:0. U sredu će u meču trećeg kola igrati protiv 5. nosioca, Nemice Angelique Kerber.

Na društvenoj mreži Tviter zahvalila se fanovima na podršci i najavila da je spremna za sutra.


Autor: B.B.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>