Region

Svet

Dragan Kojić Keba isplatio dug za alimentaciju od 100.000 evra? (Foto)

Dragan Kojić Keba tvrdi da više ništa ne duguje vanbračnoj ćerki Ini (15), koju je dobio s tekstopiscem Ljiljanom Jevremović. Pevač navodi da je dug za alimentaciju od 100.000 evra u celosti isplatio.

Dragan Kojić Keba isplatio dug za alimentaciju od 100.000 evra? (Foto)



Kao dokaz svojih tvrdnji, Keba je priložio priznanice koje pokazuju kada je i koliko novca uplaćivao na račun Inine majke Ljiljane. Takođe navodi da svakog meseca redovno plaća alimentaciju od 25.000 dinara.

"Uverili ste se na osnovu uplatnica koje sam vam poslao da sam dug od 9.400.000 dinara u tom slučaju isplatio u celosti. Isto tako uredno plaćam alimentaciju u iznosu od 25.000 dinara mesečno, još od 2007. godine. Sve te uplate su uračunate u celokupan dug. U toku je sudski proces zbog traženja povećanja alimentacije, a ja o tome niti smem, niti želim da pričam da ne bih ni na kakav način uticao na tok postupka i rad sudije. A ko nedozvoljeno obelodanjuje sudske zapisnike nadam se da će snositi zakonske posledice",  rekao je Keba.


Foto: Damir Dervišagić

Na naše pitanje koji je razlog njegovog razvoda od Olje, ako ne alimentacija, pevač je rekao da je to samo njegova stvar.

"Bez moje dozvole ne slažem se ni sa kakvim improvizacijama o mojoj privatnosti u medijima. Moj život je samo moja stvar, ali u našem slučaju nema potrebe da nam zakon uređuje brak, sami smo to uradili na najlepši mogući način", završio je Keba.

Međutim, Ljiljana Jevremović i dalje ostaje pri svome da pevač nije do kraja izmirio svoje obaveze. "Keba se krije iza lažnih priznanica, a to ću dokazati na sudu. On je plaćao 1.000 evra mesečno do pre dve godine, a od tada daje 210 evra mesečno. Tražio je da se alimentacija smanji na 150 evra. Moja ćerka ne računa na njegovo nasledstvo, samo želi da ima uslove za školovanje kao i njegova deca iz braka. Nisam jedina koja je u takvoj situaciji, ali drugim ljudima ne peva i ne igra takva moralna nakaza ispred očiju. Ostavila sam ga u četvrtom mesecu trudnoće, jer mi je priznao da se drogira."


Foto: Damir Dervišagić

Autor: B.B.
Izvor: Kurir
Foto: sr.wikipedia.org

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>