Region

Svet

Jovana Tipšin kumovala Dijani Janković na čarobnom venčanju u Monte Karlu (Foto)

Glamurozno venčanje pop pevačice Dijane Janković, sestre naše teniserke Jelene Janković, sa IT stručnjakom Danielom Rokvićem održano je u Monte Karlu. Pred oko 70 rođaka, najbližih prijatelja i poslovnih saradnika, brak je prvo sklopljen u Katedrali Svetog Šarla u Monaku, a zatim u hotelu na samoj obali.

Jovana Tipšin kumovala Dijani Janković na čarobnom venčanju u Monte Karlu (Foto)



"Iako je venčanje bilo u katoličkoj crkvi, što je mnogima bilo čudno, venčao nas je pravoslavni sveštenik koji je došao iz Pariza. Venčanje u crkvi je izgledalo toliko čarobno da, kada sam stigla do oltara, nisam mogla da zaustavim suze, bio je to najradosniji trenutak u mom životu i nisam mogla da se suzdržim. Trenutak kada nam je sveštenik čitao molitvu i stavio krune ostaće nezaboravan za mene. Oduvek sam želela venčanje u crkvi, pred Bogom, zato smo i rešili da ga obavimo pre opštinskog", izjavila je Dijana.



Mladenci su za kumove odabrali dugogodišnje prijatelje Srđana Milovanovića, vlasnika Kopernikus kablovskih i TV sistema i verenika pevačice Jovane Tipšin, kao i glumicu Barbaru Petrović. Odmah nakon izgovorenih bračnih zaveta, Daniel je spremio iznenađenje za svoju ženu, pa je za prvi ples odabrao njenu novu, i to bržu pesmu "Živelo more".

"Doveli smo akustični bend iz Beograda jer hotel ne dozvoljava elektronsku muziku, ali to nam nije smetalo da maksimalno uživamo u plesu, dobrim pićima i čarima žurke na plaži. Među gostima, pored Jovane Tipšin i njenog verenika, tu je bila i voditeljka "City"-a Irena Atanacković i novinarka TV Hajat iz Sarajeva Hana Hadžiavdagić.



Autor: B.B.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>