Region

Svet

Peti jubilarni Guarana Foam Fest 2013 završen: Zapenilo 15 hiljada ljudi! (Foto)

U subotu u 20 časova u Kombank areni počela je najveća penušava žurka u Evropi! Oko 15 hiljada ljudi došlo je da uživa u programu petog po redu Guarana Foam Festa.

Peti jubilarni Guarana Foam Fest 2013 završen: Zapenilo 15 hiljada ljudi! (Foto)



Program je, kao što je i bilo planirano, počeo nekoliko minuta nakon 20 časova, a publiku je na startu zagrejao di-džej Neli. Nako što se pred miks pultom izmenjala domaća podrška, usledili su setovi ovogodišnjih hedlajnera. Lazarija i Kejtlim, zatim Pantelis, a u ranim jutarnjim časovima i Geo Da Silva, atmosferu su doveli do usijanja, da bi oko četiri sata ujutru za više gigantskih topova potekla pena koja je rashladila okupljenu  masu.

Iako su se na kulama sa topovima trebale naći poznate ličnosti, bacači pene su bili isuviše visoko, pa su organizatori zbog signurnosti gostiju, odustali od prvobitne ideje. Poznati su za to vreme uživali u ložama. Milan Gromilić na žurku je došao sa prijateljima, baš kao i Filip Mitrović. Nataša Šavija i mnekenka Vladana Rajilić đuskale su u blizini androgene starlete Ra, čije pojavljivanje je izazvalo veliku pažnju prisutnih u loži. Biljana Radeka bila je u društvu koleginice Maje Manojlović, top model Gordana Radić sa fitnes modelom Miroslavom Žikićem, dok su se u loži do njih ljubakali Milena i Nikola Burovac.



Kapuera igrači, brojne CKM cice, plesne grupe, ali i muška modna revija Blek Džordž, bile su samo deo dvanaestočasovne penušve senzacije završene juče u Beogradu.

Oko tri sata iza ponoći na stejdžu se pojavila ženska plesna grupa koja je izazvala urlike prisutnog muškog sveta, a pridružio im se i fitnes model Miroslav Žikić, koji je svojim izgledom žene u hali ostavio bez teksta. Višeminutna plesna tačka završena je salvom ovacija prisutnih.



Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>