Region

Svet

Stoja: Seka je kvazipevaljka koja piški u kukuruzu

Rat estradnih zvezda preko internet mreže facebook se nastavlja, pa je tako folk pevačica Stoja nedavno na svom profilu odgovorila žesto na prozivke Seke Aleksić sa rečima: "Seka je volela da vrši nuždu isključivo u kukuruzu".

Stoja: Seka je kvazipevaljka koja piški u kukuruzu



Naime, Seka Aleksić je u jednom intervju izjavila: "Opšte je poznato da, kad Stoji zatreba malo medijskog prostora, pokušava da ga dobije preko mojih leđa. Kad prozove zvezdu, odmah dobije sliku i bar malo teksta u novinama. Molim vas, dajte ženi bar pola strane  da ne mora da se spušta toliko nisko.“

Sekina želja je ispunjena pa je Stoja dobila svojih pet minuta da kaže šta misli o radu i delu svoje koleginice: "Zaboravila sam na tu ženu jer je već dugo ne viđam u medijima, ne čujem nijednu njenu pesmu... A i slabo se krećem po periferiji i selima, volim, ali ne stižem" - napisala je Stoja na svom profilu i dodala:

"Sva sreća pa se ovde nikako ne radi o nekoj tamo kvazipevaljki koja je potekla sa ko zna kog brda, koja se vukla po šatorima i zadnjim sedištima automobila muzičara i koja je volela da vrši nuždu isključivo u kukuruzu, pa da ne razume da nikakve insinuacije nije bilo i da se breca zbog toga. Takve, koje su primećivali prvo nosem pa tek onda okom, bi možda i mogle da se bave prepucavanjima upravo iz razloga svog ličnog neispunjenja, praznine i zlobe - završava Stoja  svoje izlaganje.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>