Region

Svet

Jelena Golubović učesnica Farme 5 pozirala gola i naoružana! (Foto 18+)

Jelena Golubović je sigurno najveća zvezda trenutno aktuelne Farme 5. Glumica i rediteljka ne prestaje da šokira farmere svojim izjavama iz dana u dan. Da joj provokativno ponašenje nikad nije bilo strano dokazuju i ove fotografije iz aprila 2006.

Jelena Golubović učesnica Farme 5 pozirala gola i naoružana! (Foto 18+)



Naime, Jelena je tada pozirala potpuno gola sa puškom među nogama za magazin Svet. Vidno mršavija, Jelena je čvrsto zgrabila pušku koja joj je pokrivala intimne delove.

Pored čuvene svađe sa Vendi u toku jedne emisije, Jelena je uspela da šokira javnost i sa svojom predstavom "Čipkin dim", koja je nastala po romanu "Vaginini monolozi". Ona je tada najavila i svoj nastup u Hagu i sve to uz pomoć Ministarstva kulture.



“Pošto su pre nekoliko godina "Vaginini monolozi" bili veliki brodvejski hit, odlučila sam da uradim adaptaciju dela Iv Ensler i napravim predstavu koja bi bila prihvatljiva i mentalitetu naših ljudi. Ima dosta komičnih detalja, ali i ozbiljnih monologa na temu osvajanja ženske slobode. Posle kontakta sa Ministarstvom kulture i dogovora u vezi sa detaljima u planu nam je nastup u Hagu. Sa ministrom Kojadinovićem dogovorili smo se da Ministarstvo učestvuje u organizacionom delu kako bismo lakše dobili odobrenje Haškog tribunala za igranje predstave "Čipkin dim" pred tamošnjim pritvorenicima", rekla je tada Jelena u emisiji "Svet u boji".

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>