Region

Svet

Ceca Ražnatović u bolnici: Oseća slabost i malaksalost!

Svetlani Ceci Ražnatović juče je, nešto posle 11 sati, pozlilo i ona je hitno prebačena u bolnicu! Kako saznajemo, folk zvezda osetila je malaksalost i jaku aritmiju.

Ceca Ražnatović u bolnici: Oseća slabost i malaksalost!



"Ceci je iznenada pozlilo. Oseća slabost i malaksalost, ne može da stoji na nogama! Odvedena je u bolnicu ", rekao je juče u Palati pravde njen advokat Goran Petronijević, ali nije mogao da kaže na kojoj je klinici pevačica potražila pomoć, jer se sve dogodilo iznenada.
 
Zbog lošeg zdravstvenog stanja Ceca se juče nije pojavila u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, u kom joj je bio zakazan nastavak suđenja zbog optužbi da je 2007. godine sa zetom Predragom Ocokoljićem pretila direktoru FK Mladi proleter Aleksandru Olareviću. Sudija Danijela Koš upitala je tada Ocokoljića šta se dogodilo, s obzirom na to da žive u istoj kući.
 
"Nije se najbolje osećala ni u prethodna dva dana. Ne znam šta se tačno dogodilo jer sam ja ranije, još oko 10 sati stigao u sud", objasnio je Ocokoljić.

Cecu su juče, pred Palatom pravde, čekali fanovi. Doneli su joj na poklon plišane igračke i cveće, ali su razočarano otišli kada su shvatili da se pevačica neće pojaviti.
 
"Počeli su da se okupljaju na platou ispred suda u ranim jutarnjim satima iako je suđenje bilo zakazano za podne. Međutim, kako se nije pojavila, poklone su odneli", kaže sagovornik.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>