Ljubav

Style

Devet eksplozivnih činjenica o orgazmu

Uvrnuta istina o preplavljujućem osećaju koji nam život čini lepšim... Otkrivamo vam devet stvari koje niste znali o orgazmu.

Devet eksplozivnih činjenica o orgazmu



1. Orgazam svima vraća osmeh na lice, onaj koji doživljavaju žene traje u proseku pet i više sekundi duže od onoga koji imaju muškaraci.

2. Žene vrhunac mogu doživeti u najneverovatnijim situacijama, tokom fitnes vežbi, na jogi ili tokom porođaja.

3. Orgazam održava mozak mladim i utiče na njegovu vitalnost više od stare dobre razbibrige rešavanja ukrštenih reči.

4. Uloga mozga u dostizanju seksualnog vrhunca je prilično komplikovana, naime, orgazam je moguće doživeti i nakon povrede kičmene moždine.

5. Svetski rekord za najdužu masturbaciju koja je dovela do orgazma kod žene je trajao čak šest časova i 30 minuta, a kod muškarca čitavih osam sati i 30 minuta. Interesantan način da se utroši vreme, zar ne?

6. Neki tvrde da je orgazam moguće doživeti tokom jahanja konja, korišćenja fotokopir aparata i razmišljanja!

7. Osetljivo, erektilno tkivo koje se nalazi na penisu i klitorisu, postoji i u nosu!

8. Konstantno uzbuđenje koje izaziva učestale orgazme verovali ili ne, vodi se kao bolest. Osoba koja pati od ove bolesti može doživeti i preko stotinu orgazama dnevno, koliko god se trudili ne možemo se previše sažaliti nad njenim "patnjama" .

9. Šokantan podak od koga ćete se pomalo zacrveneti jeste taj da su nedavne studije pokazale kako se počinjemo samozadovoljavati već tokom razvijanja u majčinom stomaku.

Autor: B.B.
Izvor: Cosmopolitan
Foto: rejuvenatehays.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

lifestyle

Povezane vesti:


>