Region

Svet

Vesna Rivas podržala Jelenu Golubović: Izaći će na kraj sa zmijama i aspidama na Farmi!

Bivša farmerka Vesna Rivas javno je podržala rediteljku Jelenu Golubović! Naime, ona je svog kolegu Lepog Miću nazvala pogrdnim imenom i poručila mu sledeće:

Vesna Rivas podržala Jelenu Golubović: Izaći će na kraj sa zmijama i aspidama na Farmi!"Ovaj Lepi Mića je stvarno debilčina, šteta što nisam tamo na farmi da pokažem debilu gde zeka pije vodicu. Nadam se da će Jelena Golubović izdržati ovaj udar aspida. Lepi Mića je zao i pokvaren, iz njega zloba sama izlazi. On nikada nije bio poznat i slavan pevač.
Proslavio se tokom rata jer je pevao srpske pesme našim ljudima, što je i u redu. Ali, rat je prošao, a on je ostao na tom nivou. Niko ga ne angažuje da radi, a pošto-poto hoće da bude na sceni. Na farmi je isplivalo zlo u njemu jer psuje, vulgaran je, a to sve zbog besa koji je u njemu.

Što se tiče Jelene Golubović, ona je nosilac farme. Igrač je, ima harizmu, a to farmerima smeta, pogotovo ženama. Sigurna sam da će se ona sa ovim zmijama izboriti do kraja jer, za razliku od ostalih učesnika, ne nosi mržnju u sebi", zaključila je Vesna.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>