Ostalo

Sme�no

Nesrećni dobitnik izgubio 4,7 miliona evra!

Vlasti zajedno sa stanovnicima španskog grada Korunje tragaju za osobom koja je kupila, i zaboravila na trafici listić lutrije. Ništa tu ne bi bilo zanimljivo i neobično da to nije dobitni listić vredan 4,7 miliona!

Nesrećni dobitnik izgubio 4,7 miliona evra!



Dobitni loto tiket, izvučen je 30. juna 2012, pronađen je na mestu na kojem je kupljen, a vlasnik prodavnice ga je predao državnoj lutriji.

"To nije običan predmet, već tiket od pet miliona evra", izjavio je gradonačelnik La Korunje Karlos Negreira, dodajući u šali da će biti prvi gradonačelnik u istoriji koji traga za milionerom a ne da bi mu tražio novac, već da bi mu ga dao.

Juče je na zvaničnom internet sajtu grada objavljena informacija o listiću koji se nalazi u gradskoj kancelariji za izgubljene stvari, pored izgubljenih telefona, ključeva i novčanika.

Potraga je pokrenuta u skladu sa zakonom, na zahtev vlasnika prodavnice i lutrije, objasnio je Negreira, ističući da će svaka osoba koja se bude prijavila proći kroz strogu proveru.

"Ukoliko u naredne dve godine vlasnik ne bude pronađen, novac će otići osobi koja je pronašla listić", objasnio je gradonačelnik  U ovom slučaju reč je o Manuel Reija Gonzalez koji radi u Španskoj lutriji.

Autor: A.Đ.
Izvor: AP
Foto:  telegraph.co.uk

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>