Ostalo

Smeno

Nesrećni dobitnik izgubio 4,7 miliona evra!

Vlasti zajedno sa stanovnicima španskog grada Korunje tragaju za osobom koja je kupila, i zaboravila na trafici listić lutrije. Ništa tu ne bi bilo zanimljivo i neobično da to nije dobitni listić vredan 4,7 miliona!

Nesrećni dobitnik izgubio 4,7 miliona evra!Dobitni loto tiket, izvučen je 30. juna 2012, pronađen je na mestu na kojem je kupljen, a vlasnik prodavnice ga je predao državnoj lutriji.

"To nije običan predmet, već tiket od pet miliona evra", izjavio je gradonačelnik La Korunje Karlos Negreira, dodajući u šali da će biti prvi gradonačelnik u istoriji koji traga za milionerom a ne da bi mu tražio novac, već da bi mu ga dao.

Juče je na zvaničnom internet sajtu grada objavljena informacija o listiću koji se nalazi u gradskoj kancelariji za izgubljene stvari, pored izgubljenih telefona, ključeva i novčanika.

Potraga je pokrenuta u skladu sa zakonom, na zahtev vlasnika prodavnice i lutrije, objasnio je Negreira, ističući da će svaka osoba koja se bude prijavila proći kroz strogu proveru.

"Ukoliko u naredne dve godine vlasnik ne bude pronađen, novac će otići osobi koja je pronašla listić", objasnio je gradonačelnik  U ovom slučaju reč je o Manuel Reija Gonzalez koji radi u Španskoj lutriji.

Autor: A.Đ.
Izvor: AP
Foto:  telegraph.co.uk

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>