Lepota

Ljubav

Sonja Zekić iz BiH je najlepša prirodna žena na svetu (Foto)

Američki portal "Beautiful Women Pedia" proglasio je Bosanku Sonju Zekić najlepšom prirodnom ženom na svetu za 2013. godinu.

Sonja Zekić iz BiH je najlepša prirodna žena na svetu (Foto)



Dvadesetšestogodišnja lepotica je poreklom iz Žepča, a od 18. godine bavi se manekenstvom. Poslednjih nekoliko godina živi u Sarajevu gde je završila Ekonomski fakultet i radi.

"Amerikanci su me o pobedi obavestili putem elektronske pošte", ispričala je Sonja za Kilx.ba. "Moje fotografije su pronašli na internetu i na Fejsbuku, a onda je njihov žiri mene proglasio najlepšom prirodnom ženom za ovu godinu. Kada sam videla da su uz mene na njihovoj listi bili i poznati svetski modeli, koji rade za najpoznatije svetske modne kuće, veoma sam se iznenadila i posebno sam ponosna na ovu pobedu koja će mi, nadam se, otvoriti mnoge mogućnosti da napredujem u svetu mode."



Na sajtu "Beautiful Women Pedia" su objasnili da je Sonja odličan primer lepe i prirodne devojke.

"Ona ima sjajno lice i savršeno telo sa besprekornim ženskim atributima. To i jeste razlog da postane najlepša prirodna žena za 2013. godinu. Sonja je prelepa, a lepotu poput njene je sve teže naći, jer živimo u svetu obmana, genetski modifikovane hrane, fotošopa, plastičnih operacija i slično", stajalo je u objašenjenu zbog čega je Sonja pobedila.



Autor: B.B.
Izvor: Novosti, Klix.ba
Foto: bihac.ba, Ilustracija

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>