Region

Svet

Nina Morić imala saobraćajnu nesreću, muž odbio alkotest!

U noći između ponedeljka i utorka poznata hrvatska manekenka Nina Morić i njen suprug Masimilijano Dosi imali su saobraćajnu nesreću kod italijanskog grada Desenzano del Garda, piše corriere della sera.

Nina Morić imala saobraćajnu nesreću, muž odbio alkotest!



Luksuzni džip "Infinity", koji je vozio Masimilijano, sleteo je s puta i prevrnuo se u krivini. Nakon dolaska policije, italijanski biznismen nije hteo da pristane na alkotest, ali se žalio na bolove u različitim delovima tela.

Nina Morić (37) i njen suprug primljeni su u bolnicu kako bi se isključila mogućnost težih povreda, a ubrzo su i pušteni. Masimilijanu su ostale modrice kao tragovi od udaraca i slomio je nos, a Nina je povredila vrat. Zajedničku fotografiju posle nesreće objavili su na Tviteru, a Nina je komentarisala kako ih je Bog čuvao. "Nesreća koja se dogodila sinoć s mojim suprugom još više nas je zbližila. Šaljem molitvu ljubavi Bogu koji nas je zaštitio", napisala je Nina.

Par se tokom leta tajno vjenčao u Kambodži. Iako se još nije službeno razvela od Fabricija Korone, manekenka je sama potvrdila da se udala u tajnosti. Najavila je i veliko venčanje s Dosijem u Italiji, čim se okonča njen razvod.

Nina i Dosi u avgustu su posetili Dubrovnik, gde su se u tri sata ujutro prepustili strastima, a nisu marili za fotografe koji su bili oko njih.

Autor: M.P.
Izvor: Svet
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>