Region

Svet

Slavici Ćukteraš astrolog pre godinu dana predvideo veridbu sa golmanom

Pune četiri godine je Slavica Ćukteraš bila u vezi sa Stefanom Tanaskovićem, i uvek je govorila da joj je rano za brak, međutim, ubrzo nakon raskida s njim i samo petnaest dana posle upoznavanja s golmanom Vladom Avramovim, pevačica se verila.

Slavici Ćukteraš astrolog pre godinu dana predvideo veridbu sa golmanom



Slavica Ćukteraš se verila posle 15 dana veze!
To možda i ne bi bilo neobično da joj astrolog Vladimir Vlajić nije prognozirao takav sled događaja! Naime, u emisiji "Ekskluziv" TV Prva, emitovanoj pred novu 2012. godinu, dotični se nije libio da Slavici predvidi da će raskinuti tad još aktuelnu romansu i da će se udati za bogatog sportistu koji živi u inostranstvu, ali nije stranac, a u taj opis Vlada se odlično uklapa!

"Tvoj budući muž je sportista. Povezan je s inostranstvom, ali nije stranac. Upoznaćete se preko prijatelja. S njim ćeš imati dvoje dece, dečaka i devojčicu", bio je izričit Vlajić, koji je pak ponešto i omašio, predvidevši da će do raskida sa Stefanom doći u oktobru, a to se odigralo bar mesec dana ranije.

Nema sumnje da će pevačica oprostiti astrologu ovaj mali propust i da će ga pozvati na svadbu, koju je u njenoj natalnoj karti "pročitao" za 2014. godinu!

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus


>