Region

Svet

Farma 5: Sara Trajanović i Ivan Marinković negirali da su se ljubili!

Ivan Marinković, iako je pre nekoliko dana javno priznao na Farmi da je zaljubljen u Saru Trajanović i da su se ljubili, odjednom govori kako to nije uradio.

Farma 5: Sara Trajanović i Ivan Marinković negirali da su se ljubili!



Zorica Marković je rekla Sari i Ivanu da je videla kako se ljube. Sara je sve to odbijala i nervozno napustila prostoriju.

"Samo čekam da se ovo sve završi. Svi lupetaju!", bila je ljuta Sara i nije se okrenula čak ni kad ju je Ivan pozvao da dođe.

"Videla sam vas da se ljubite iza WC. Vi mislite da vas niko nije video?!", pitala je Zorica Ivana, a Sara je otišla od stola. On je negirao celu situaciju, ali je Zorica prokljuvila sve. "Što pričaš tako, priznaj sve. Oči ti se smeškaju.", ponavljala je Zorica, ali on se nije dao.

Sara je stajala ispred ogledala sa Džidžom i žalila joj se. "Ja sam postavila granicu. On me je samo ljubio u glavu i obraz. Nikad nije bio nepristojan. Ne razumem što mi to Zorica radi i to pred svima priča to!".

Farmeri su kasnije razgovarali o tome ko se kome dopada i gde bi mogla da se rodi ljubav.

Ivan Marinković je tako zaključio da se Romani dopada Marko Vukotić, što je pevačicu iznenadilo pa je rekla da greši. Edin je opet imao teoriju o Sari Trajanović i Ivanu.

"Jedino je Sara rekla otvoreno da ima dečka, ti si tu nešto krenuo, pa si podbacio. Čini mi se da ti se sviđa, ali nisi odlepio za njom", rekao je Škorić, a Marinković ga je pitao šta to znači "odlepio".

"Pa ono, koliko može da ti se svidi neko za 15 dana", rekao je Edin.

Autor: A.Đ.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>