Region

Svet

Muškarci koji su poznati samo kao bivši momci (Foto)

Sa ulaskom Ivana Marinkovića u Farmu utemeljila se jedna sasvim nova kategorija poznatih muškaraca - bivših. Mi vam predstavljamo samo one najistaknutije koji su posle razlaza od svojih devojaka i supruga, pevačica ili glumica, hteli - ne hteli, dobili ovu etiketu.

Muškarci koji su poznati samo kao bivši momci (Foto)



EKS  - Sigurno ste bar načuli ovakav razgovor: "E, počela Farma... Ko je onaj... Onaj... Ivan?“, "Brate, to ti je bivši muž Goce Tržan". Eto. To je njegovo zanimanje, ako se uzme u obzir da skoro niko ne zna čime se bavi, ali svi znaju sve o njegovoj vezi s Gocom.


Foto: Zoran Ilić

On je sam podelio sa novinarima kako je njihova ljubav počela i kako se završila. Goca se tom temom javno nije preterano bavila. Ostala je dosledna sebi i kada smo je pitali za komentar o bivšem suprugu, samo je kratko rekla da "privatni život ne bi komentarisala". A Ivan na imanju u Lisoviću koristi svaku priliku da prokomentariše svoju vezu sa Gocom, jer da nije bilo nje, ni njega sad ne bi bilo tamo.


Foto: RAS

Mladen Radulović... Bravo, setili ste se o kome se radi! Bivši dečko Seke Aleksić. Maneken koji se nije preterano isticao dok se ona nije zaljubila u njega na snimanju spota za pesmu "Aspirin". Ostalo je istorija. Ona ga je ostavila, on ušao u rialiti "Veliki brat", smuvao se sa Anabelom Bukvom, pa je svom CV-ju dodao i "Anabelin bivši". S njom je čak snimio i duet, ali se u pevačkim vodama i nije proslavio. Nego, je l' neko čuo o njemu nešto u poslednje vreme? Nismo ni mi!


Foto: RAS

Dobro, istina je da je Vidoje Ristović sada muž Nikoline Pišek, ali to je potpuno nova kategorizacija. Pre nje je bio samo "bivši dečko Katarine Radivojević". Džabe je bilo Vidoju što mu je tata kontorvezni Miša Grof, što je on sam istoričar umetnosti, sve dok nije smuvao Zone. Sad je i bivši Katarinin i muž Nikolinin.


Foto:  Dimitrije Goll

I za Vladimira Cvetkovića verovatno nikada ne biste čuli, da nije bio sa Cecom, a pošto ga je ona ostavila, novosadski maneken je navodno muvao bivšu misicu Sanju Papić i starletu Soraju. Tokom veze sa Cecom je punio novinske stupce, a posle je ostao poznat kao Cecin bivši.

Autor: M.P.
Izvor: 24sata
Foto naslovna: Ilustracija: Svet,Press,iYupi

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>