Region

Svet

Region

Završeno snimanje Vojne akademije: Prvo film, pa tek onda druga sezona (Foto)

Poslednja klapa televizijske serije "Vojna akademija", po scenariju Gordana Mihića i u režiji Dejana Zečevića, juče je snimljena ispred Skupštine Srbije.

Završeno snimanje Vojne akademije: Prvo film, pa tek onda druga sezona (Foto)Junaci popularne serije osvojili su srca milionske publike, a to se dokazalo upravo na snimanju, kada su ih deca zaustavljala sa svih strana za autograme i fotografisanje. Mnogi su bili tužni zbog rastanka jer su navikli jedni na druge, pa se u njihovim očima mogla videti i neka suza.

Glumcima i statistima u uniformama snimanje nije bilo naporno, jedino im je sunce malo smetalo, pa su znoj brisali maramicama. Glumci su međusobno komentarisali da su im poslednji kadrovi bili najinteresantniji, a ujedno i najtužniji. U ime toga, svi su uvis bacili svoje šapke, a potom se smejali.

Jelisaveta Orašanin bila je raspoložena za priču:

"S obzirom na to da nam je ovo poslednji dan, pomešana su nam osećanja. Srećni smo što završavamo i što će ovaj projekat da zaživi, a s druge strane smo tužni jer ko zna da li ćemo se opet svi sastati. Publika je pokazala da joj se dopao prvi deo serije, a ja se iskreno nadam da ćemo na premijeri dobiti ovacije".Ivana Mihić, Voja Brajović, Bojan Perić, Ivan Mihailović, Branko Janković, Jelisaveta Orašanin, Dragana Dabović, Nikola Rakočević, Tamara Dragićević, Nevena Ristić, Ljubomir Bandović, Nebojša Milovanović, Miloš Timotijević, Aleksandar Radojičić i mnogi drugi u seriji će prikazati svakodnevni život na Akademiji.

Od kadrova iz serije biće izmontiran film, koji će premijerno biti prikazan 6. novembra u Sava centru. Tek posle biće emitovana serija, koja će prikazati opširniju priču i delove koji nisu u filmu.Autor: B.B.
Izvor: Kurir
Foto: Aleksandar Jovanović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>