Region

Svet

Farma 5: Boris Stamenković razlog za raskid Katarinine veze!

Zvezdu "Granda" ostavio je Vladica Jovanović zbog afere s Borisom Stamenkovićem. Njihovo maženje u krevetu nije se dopalo ugostitelju iz Beograda, koji je odmah obrisao zajedničke fotografije s Katarinom na svom Fejsbuk profilu.

Farma 5: Boris Stamenković razlog za raskid Katarinine veze!



Farma 5: Boris Stamenković i Katarina Grujić se mazili!
"Kaća je započela vezu s Vladicom još pre takmičenja "Zvezde Granda". Nikad javno nije govorila o njemu, ali nije krila ni da su u vezi. Vladica ju je ispratio na imanje s buketom cveća. Ona ga je čak i pozdravila tokom prve nedelje Farme, kad ju je Edin upitao ko joj je doneo poklon", kaže izvor Kurira.

Kaći je očigledno bilo potrebno malo da bi zaboravila da je napolju neko čeka. "Kad je emitovan snimak kako se Kaća mazi u krevetu s Borisom, njen dečko odmah je izbrisao njihove zajedničke fotografije. Drugovima je rekao da za nju ne želi da čuje. "Jovanović je Kaći pomagao u karijeri. Često je nastupala u njegovoj kafani "Carski lov" u Beogradu", kaže naš izvor.

Pozvali smo Vladicu da čujemo i njegovu stranu priče. "Neću da dajem nikakve komentare povodom Farme i Katarine", rekao je Jovanović.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>