Region

Svet

Ivan Ivanović od večeras ponovo na malim ekranima: Izbor gostiju nije slučajan (Foto)

Peta sezona emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" vraća se na Prvu srpsku televiziju večeras, 13. septembra od 21:15h, u terminu na koji su gledaoci navikli.

Ivan Ivanović od večeras ponovo na malim ekranima: Izbor gostiju nije slučajan (Foto)



Novu sezonu premijerno će otvoriti Vanja Udovičić, ministar omladine i sporta Vlade Republike Srbije, i učenici trećeg razreda Osnovne škole "Vojvoda Radomir Putnik".

"Izbor gostiju za prvu emisiju nove sezone nije slučajan", ističe domaćin Ivan Ivanović. "Pre tačno godinu dana oni su bili moji gosti, tada je Udovičić bio vaterpolista kragujevačkog kluba Radnički, a mališani iz "Putnika" išli su u drugi razred, pa mi se učinilo interesantnim da pokažemo šta se u njihovim životima dogodilo za prošlih 365 dana."


Osim nove najavne špice za emisiju, koje novitete gledaoci mogu da očekuju?

"Špica je veoma važna u produkcijskom smislu, jer smo je najsavremenijom tehnikom i vrhunskom filmskom kamerom snimali pet dana i noći po celom Beogradu. Gledaoci šoua videće prestonicu i njene simbole na jedan drugačiji način. Od petka uveče će stalni deo emisije biti serijal "Srbi u svemiru", koji rade autori "Državnog posla" sa RTV Vojvodina. Uskoro gledaoci mogu da očekuju i čudesnog iluzionistu i mađioničara Misterija, a rubrika "Nauka javlja" koju radi Srđan Dinčić, i dalje je deo emisije.

Da li je ekipa saradnika i u ovoj sezoni ista?

"Mogu da se pohvalim da su u naš tim ljudi samo dolazili i da niko od saradnika iz prethodnih sezona nije dao otkaz. Ta činjenica je za mene veliki kompliment, a dobro je i za emisiju, jer se sada mnogo bolje poznajemo i radimo."

Da li se vaša saradnja s medijima poboljšala u poslednje vreme?

"Nisam u svađi s medijima, ali i dalje stojim iza odluke da sa pojedincima nemam kontakt, jer njihov način izveštavanja nije dostojan pristojnih ljudi. Mnogi pisani mediji nisu iskoristili priliku koju sam im oberučke pružio na potpisivanju ugovora za još tri sezone emisije, pa tako postoje određene novine za koje neću davati izjave."



Autor: B.B.
Izvor: Novosti
Foto: TV Prva, Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>