Region

Svet

Farma 5: Tuča oproštena! Zadruga zadržala Mikija, ali je direktno nominovan!

Stiglo je pismo od zadruge nakon tuče koja se dogodila između Mikija Đuričića i Marka Vanile u kome je pisalo da je Miki zadržan na Farmi, ali je direktno nominovan.

Farma 5: Tuča oproštena! Zadruga zadržala Mikija, ali je direktno nominovan!



Farma 5: Miki Đuričić ostao na imanju, izvinio se Marku Vanili zbog udarca!
Zorica Marković pročitala je pismo pred svim farmerima. Zadruga je naglasila da Miki neće biti sankcionisan i izbačen sa Farme na lični zahtev Marka Vanile kome se Miki izvinjavao skoro pola sata.

Kako je Marka oprostio Mikiju, koji kaže da sam to ne bi uradio da je situacija obrnuta, zadruga je odlučila da podrži ovaj gest i Mikija kazni samo direktnom nominacijom. U pismu je takođe pisalo da će u buduće svaki sledeći incident biti kažnjen diskvalifikacijom, kao i da bi Miki bio izbačen da Marko nije lično zamolio da on ostane u rijalitiju.

Farma 5: Tuča između Mikija i Marka Vanile! (Video)
Gazdarica Zorica Marković negativno je odreagovala na ovu odluku zadruge, budući da je ona u prethodnoj sezoni bila diskvalifikovana jer se potukla sa Stanijom Dobrojević. Podsećanja radi i tuča između Goce Božinovske i Vesne Rivas prošla je nekažnjeno, odnosno obe su diskvalifikovane, a zatim na zahtev publike vraćene u šou.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>