Region

Svet

Kristina Bekvalac napravila scenu: Mislila da je pokradena, a novčanik ostavila kod kuće

Natašina sestra Kristina Bekvalac nedavno je optužila osoblje Hepi televizije za krađu novčanika, koji je zapravo zaboravila kod kuće.

Kristina Bekvalac napravila scenu: Mislila da je pokradena, a novčanik ostavila kod kuće



Stilistkinja je gostovala u jednoj emisiji, a po završetku snimanja napravila je scenu iza kamera kad je shvatila da joj u torbi nema buđelara. "Kako vas nije sramota?! Došla sam u emisiju, a vi me pokrali!", vikala je u garderobi seka poznate pevačice.

Iako je Kristinina torba sve vreme bila u prostoriji koja je pod video-nadzorom, ona je nastavila da vrišti: "Da li je moguće da ste to uradili?! Ne mogu da verujem! Sram vas bilo!".

Posle drame koju je Bekvalčeva napravila i tako besna otišla kući, čelni ljudi ove televizije o slučaju su obavestili policiju, koja je proverila zaposlene, ali i pregledala snimke sigurnosnih kamera. Pošto nije utvrđeno da je u prostorijama televizije došlo do krađe, ni stilistkinja se više nije javljala povodom toga.

Tek dva dana kasnije, kad je ceo slučaj skoro i zaboravljen, oglasio se PR njene sestre Faris Juma. On je nazvao urednike na TV Hepi i rekao da je ipak sve bila samo zabuna, jer je Kristina tog dana novčanik zaboravila kod kuće.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Nebojša Mandić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>