Svet

Region

Sulejman Veličanstveni: Obožavaoci šokirani, nova Hurem izgleda kao Sulejmanova majka?! (Video)

Nova glumica koja je preuzela ulogu sultanije Hurem u megapopularnoj turskoj seriji "Sulejman Veličanstveni" nije osvojila milionsku publiku, vidno šokiranu i uzrujanu koja javno žali za Merjem Uzerli.

Sulejman Veličanstveni: Obožavaoci šokirani, nova Hurem izgleda kao Sulejmanova majka?! (Video)



Nakon što je turska glumica Merjem koja je u "Sulejmanu" utelovila legendarnu Hurem, naprasno napustila snimanje serije, prijavila se na psihijatrijsko lečenje u Nemačkoj i po izlasku s istog otkrila da je trudna, svet sada konačno može videti njenu zamenu "u akciji".

Naime, treća sezona serije "Sulejman Veličanstveni" donosi novitet u obliku glumice Vahide Gordum koja je zamenila Merjem u ulozi sultanije Hurem, a ovu su promenu mnogobrojni fanovi serije dočekali "na nož".

"Osećam se počašćenom i nadam se da će i publika uživati u nastavcima serije", rekla je 48-godišnja turska glumica tamošnjim medijima, no njeno pojavljivanje u poslednjoj epizodi treće sezone nije izazvalo očekivan uspeh.

Umesto toga, na društvenim se mrežama prolomila diskusija o tome kako je "nova" Hurem jednostavno prestara i da Sulejmanu izgleda kao majka.



Autor: B.B.
Izvor: net.hr
Foto: Printscreen YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>