Region

Svet

Region

Branislav Lečić kupio kuću u Ritopeku za opuštanje sa Ninom

Branislav Lečić je svojoj supruzi Nini kupio kuću nedaleko od Beograda. Glumac je, navodno, nekretninu koja se nalazi u Ritopeku pazario od svog kolege Bogdana Diklića, a kako meštani, tvrde ona predstavlja pravu oazu za porodične ljude.

Branislav Lečić kupio kuću u Ritopeku za opuštanje sa Ninom"Leku često viđamo kada prođe na biciklu, on često posećuje imanje i održava kuću. Nina se ređe može videti tu, ali je njen suprug, kako smo čuli, baš zbog nje i izabrao to mesto za uživanje van gradske vreve", pričaju meštani za Kurir.

Pozvali smo voditeljku da proverimo da li je zadovoljna muževljevim odabirom, ali ona je kratko rekla: "Za to je ipak bolje da njega pozovete!".

Kad smo pozvali i glumca, on je potvrdio da vreme voli da provodi u Ritopeku. Ali, o prodavcu svom kolegi Bogdanu Dikliću nije pričao.

"Davno sam kupio tu kuću. To mi je velika radost i alternativa, mesto gde uživam s porodicom. S obzirom na to da se do tamo stiže za 23 minuta iz Beograda, to je velika prednost", rekao nam je Lečič.

Inače, bračni par ima velelepnu kuću na Košutnjaku, u kojoj žive, a u Ritopek odlaze kada požele da pronađu mir i pobegnu od gužve.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Dragana Udovičić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>