Region

Svet

Edin Škorić: Volim da se stvari prvo dese, pa da pričam o njima!

Proslavljeni bivši odbojkaš i srpski reprezentativac Edin Škorić trenutno je jedan od takmičara rijaliti serijala #Farma5.

Edin Škorić: Volim da se stvari prvo dese, pa da pričam o njima!



Pošto je pre tri godine proveo mesec dana na Filipinima, kada je učestvovao u popularnom rijalitiju visokobuđetnog projekta "Survivor", slavni sportista i ponosni otac dvoje dece odlučio je da se oproba u ulozi jednog od VIP farmera.

Budući da voli prirodu, ovom tridesetsedmogodišnjaku definitivno neće biti problem da provede četiri meseca na imanju nadomak Beograda. Pošto je ugovorom bio obavezan da ne sme da komentariše svoje učešće u "Farmi", pred njegov odlazak na selo popularni odbojkaš koji je karijeru započeo u "Crvenoj zvezdi", i bivši suprug manekenke Ivane Škorić, prilično je bio uzdržan u izjavama.

"Ne bih hteo da komentarišem na tu temu. U životu volim da se stvari prvo dese, pa tek onda imam potrebu da pričam o njima. Neka tako bude i ovoga puta. Mogu samo da kažem da moja majka redovno gleda i voli Farmu", zagonetno je započeo razgovor Edin Škorić, koji priznaje da obožava prirodu i rado, kad god ima priliku, boravi u njoj. Ističe da je gotovo celo leto sa devetogodišnjom kćerkom Andreom i šestogodišnjim sinom Aleksom proveo u kampu na Srebrnom jezeru.

"Sve vreme smo moji mališani i ja boravili u kampu, imamo sopstvenu kamp-prikolicu i šator. Moja kćerka i sin, inače, obožavaju tu vrstu letovanja. Andrea i Aleksa doduše samo prenoće u kampu i čim svane, odlaze na jezero i uživaju u druženju sa ostalom decom. Svi smo se savršeno proveli, a ja sam bio veoma srećan što sam bio u prilici da toliko vremena provedem sa najmilijima", sa osmehom je ispričao Škorić.

Šesti rođendan sina Alekse, početkom avgusta, zgodni sportista proslavio je u krugu porodice, dok će deveti rođendan kćerke Andree, koja je rođena sredinom septembra, po svoj prilici proslaviti u društvu "farmera" na imanju u Lisoviću. U veoma gledan rijaliti, koji se emituje na televiziji Pink, Edin je ušao kao slobodan muškarac.

"Trenutno sam srećno sam", sa osmehom je završio razgovor bivši odbojkaški reprezentativac.

Autor: B.B.
Izvor: Hello
Foto: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>