Region

Svet

Đus: Nemam pojma zašto su me tukli

Poznati reper Đus tvrdi da ne zna ko ga je pretukao i zašto, kao i da nije tačno da su ga opljačkali.

Đus: Nemam pojma zašto su me tukli



"Dok sam pešačio sam, presrela me grupa mladića i pretukla me nekim metalnim predmetima. Nisam stigao da vidim ko su i koliko ih je bilo. U tom trenutku ne možeš da registruješ ništa, samo razmišljaš da se zaštitiš. Ne znam da li su znali koga tuku, ili su to „u hodu" videli, pa odlučili da se ižive. Možda su tek sutradan iz medija saznali da su pretukli Đusa. Mislim da je to bila obična grupa huligana koja je htela da istrese negativnu energiju na nekome".

Đus tvrdi da nije odbijao saradnju sa policijom i dodaje: "Mutilo mi se pred očima i bio sam uplašen. Kad sam malo došao sebi, nisam zvao ni Hitnu pomoć ni policiju, jer sam hteo da sa mnom u tom trenutku bude neko meni blizak. Pozvao sam drugara, koji je odmah došao i odvezao me u Urgentni centar. Nije tačno da nisam sarađivao. Ispričao sam im šta se desilo, ali nije moj problem to što su oni očekivali drugu priču. Nemam šta da im kažem. Nisu leteli spejs-šatlovi i nisam video Supermena"!

Takođe objašnjava da njegov napad nema veze sa pljačkom i demantuje da su mu bilo šta ukralii i da ima telohranitelje:

"Sa sobom nikad ne nosim zlato, a ni toliku svotu novca! Nikome ne dugujem ništa, u životu nisam pozajmio evro, čak ni kredite ne dižem. Trošim koliko imam. Nisam konfliktna ličnost i nikom se nisam zamerio. Problem je što se na ulici svakodnevno dešavaju sranja, ali sam ja javna ličnost, pa se digla pompa. Nemam telohranitelje! Momci koji idu sa mnom su moji prijatelji, koji su tu da mi olakšaju kretanje. Ne plašim se da bi napad mogao da se ponovi, ali nikad se ne zna. Niko nije nedodirljiv. Ovo je možda bila opomena od Boga da povedem računa s kim se družim i kuda se krećem. Dao mi je šansu da razmislim, jer mogao sam da prođem mnogo gore".

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Đus

Povezane vesti:


>