Svet

Region

Dejvid Bekam odustao od otvaranja restorana sa Gordonom Remzijem

Dejvid Bekam odustao je od otvaranja restorana sa jednim od najslavnijih kuvara na svetu, Gordonom Remzijem.

Dejvid Bekam odustao od otvaranja restorana sa Gordonom Remzijem



Ovaj 38-godišnji bivši fudbaler, koji je uložio novac u mediteranski restoran svog 46-godišnjeg prijatelja, čije je otvaranje zakazano za 16. septembar, povukao se iz posla, jer su on i Gordon imali različite vizije ovog projekta.

"Možda su najbolji prijatelji, ali su obojica veoma mudri poslovni ljudi, a kako su želeli različite stvari, razišli su se", ispričao je izvor blizak Dejvidu i Gordonu.

"Bekam je bio spreman da ispiše ček i posetio je lokal. Ali kada je shvatio da to nije ono što je on želeo, pričali su dugo i oštro, nakon čega su odlučili da ipak ovaj put ne rade zajedno."

Restoran, Union Street Cafe, već je privukao veliku pažnju i bukiran je mesecima unapred, nakon što je otvorena mogućnost rezervacije putem sajta pre nekoliko nedelja. Čak 1.200 rezervacija stiglo je na njihovu adresu svega pola sata nakon lansiranja sajta, a posle četiri sata brojka je premašila 2.500 gostiju.

Uprkos sigurnoj popularnosti restorana, Dejvid ima druge planove – želi da otvori lanac "pie and mash" (pita i pire) kafea, kako bi stvorio franšizu i upoznao ceo svet sa svojim omiljenim jelom, inače tradicionalnim obrokom u istočnom Londonu.

"Dejvid želi da pokrene lanac, koji će postati svetski poznat. A ono što Dejvid želi, Dejvid i uradi", rekao je njegov prijatelj.

Autor: A.Đ.
Izvor: Hello
Foto: unrealitytv.co

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>