Region

Svet

Tošeta sklonili sa liste MTV nagrada

Na listi nominovanih za regionalne MTV nagrade ove godine nema pokojnog Tošeta Proeskog, koga su fanovi posthumno nominovali, iako je makedonski pevač imao više glasova publike nego mnogi drugi izvođači!

Tošeta sklonili sa liste MTV nagrada



Naime, rokeri Martin i Stefan iz dua „Nekst tajm" i pokojna pop zvezda ubedljivo su vodili na listi koja je do juče bila objavljena na veb stranici regionalnog kanala MTV. Ali, pošto se MTV nagrade ipak dodeljuju aktuelnim, a ne pokojnim izvođačima, Toše je sklonjen sa liste.

Na sajtu www.mtv.rs, domaćoj MTV prezentaciji, objavljeni su veoma gnevni komentari o odluci da se Toše skloni sa spiska.

"Sram vas bilo! Toliko ljudi je glasalo za Tošeta, a vi ga izbacujete i nominujete neke mediokritete koji mu nisu ravni ni po čemu, a kamoli po pevanju! Novine ima da pišu o ovome" - proročki je navela Beba.

Posthumna nominacija Tošeta Proeskog za regionalnu MTV nagradu rezultat je ogromnog napora koji su na internetu uložili njegovi najverniji fanovi. Oni su ovu ideju reklamirali i na Fejsbuku.

" Dvadeset šestog avgusta moramo da napravimo čudo! Mora da bude nominovan među prvih pet izvođača. Šta medu prvih pet, mora da bude prvi" - napisao je jedan fan.


izvor: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>