Region

Svet

X Faktor Srbija: Šou zvanično najavljen, sve spremno za 22. oktobar! (Foto+Video)

Danas je u zgradi televizije Pink održana konferencija za medije povodom objave članova žirija šou programa "X Faktor" koji startuje 22. oktobra na Pink televiziji.

X Faktor Srbija: Šou zvanično najavljen, sve spremno za 22. oktobar! (Foto+Video)



X Faktor Srbija: Baka improvizuje na audiciji, svi takmičari puni vere u pobedu (Foto+Video)
Ovoj "raspevanoj" konferenciji prisutvovao je veliki broj predstavnika medija, a atmosfera među prisutnima bila je više nego pozitivna. Žiri koji čine Željko Joksimović, Emina Jahović, Kristina Kovač i Kiki Lesendrić izjavili su da se raduju ovom projektu, a Emina je najavila da će se voditi srcem i neće biti stroga.


Foto: Milena Đorđević

"Meni je bitno da osoba zna da peva i vodiću se svojim srcem. Neću da budem stroga
X Faktor Srbija: Žiri na okupu!
i da maltretiram učesnike, a ako se neko dobro pokaže, pomoći ću mu u građenu karijere", rekla je lepa pevačica, dok je Joksimović dodao da ne zna ko je najpoznatiji član žirija i jedan od kreatora "X Faktor" Britanija Sajmon Kauel.

Podsetimo, sve predaudicije na kojima su izabrani najbolji takmičari koji će se boriti za luksuzne nagrade, kao što su automobil i pozamašne novčane svote, su održane. Produkcija X Faktora Srbija objaviće uskoro termin dodatne audicije koja će biti organizovana zbog velikog interesovanja.



Autor: B.B.
Izvor/Video: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>