Region

Svet

Mateja Kežman izbegao ročište: 300 evra po detetu mu je prevelika alimentacija!

Mateja Kežman se ponovo nije pojavio na suđenju sa suprugom Emilijom. Bivši par sudskim putem pokušava da se dogovori o podeli imovine i alimentaciji za njihovo troje dece Lazara, Jakova i Aleksandru, ali se fudbaler čak i ne pojavljuje na zakazanim ročištima.

Mateja Kežman izbegao ročište: 300 evra po detetu mu je prevelika alimentacija!



Ni juče nije došao na sud, dok je Emilija stigla, kao i prethodnog puta, u pratnji svog advokata. Opravdanje za nepojavljivanje bile su mu brojne poslovne obaveze.

"Iako je Mateja tražio da se on stara o deci, starateljstvo je dobila Emilija. A kada je sud odredio da bi Kežman kao otac trebalo da izdvaja 35.000 dinara mesečno po detetu, njemu se to učinilo mnogo, pa je uložio žalbu uz obrazloženje da alimentacija ne bi trebalo da bude viša od 30.000 dinara po detetu", kaže izvor. Mnogi stiču utisak da Kežman ovim potezom želi da "udari kontru" još uvek zvaničnoj supruzi Emiliji.

"Emilija neće odustati od toga da svojoj deci priušti život kakav zaslužuju. S obzirom na to da otac ima ta sredstava, boriće se za to da i deci obezbedi sve što je potrebno. Kežman je navodno pre nekoliko meseci molio svoju još uvek zakonitu suprugu da poviče tužbu za razvod braka i da na svoj brak tačku stave sporazumno, ali ona nije pristala ni na kakve uslove. Emilija kao majka želi samo dobro svojoj deci. Inače, juče su advokati rekli da se obe strane slažu s razvodom, ali im sada predstoji borba oko alimentacije", zaključuje naš sagovornik.

Pozvali smo Mateju, koji je bio nedostupan, dok je Emilija odgovorila na poziv. "Pojavila sam se na suđenju, ali o detaljima s ročišta ne mogu javno da pričam. Kad sve bude gotovo, moći ćemo da razgovaramo", kaže još uvek gospođa Kežman.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Damir Dervišagić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>