x
Region
X Faktor Srbija: Žiri na okupu!
10. septembar 2013. 20:28
Žiri u poznatom sastavu: Željko Joksimović, Kiki Lesendrić, Emina Jahović i Kristina Kovač došli su na snimanje vidno raspoloženi i spremni za prvi snimajući dan.


U prostorijama Pink televizije održano je prvo promo fotografisanje članova žirija, najpopularnijeg pevačkog šou programa na svetu, X Faktor čiji se početak emitovanja očekuje 22. oktobra na TV Pink.

"Biti žiri u ovom tv formatu velika je privilegija u svim zemljama u kojima se ovaj šou emituje, te je isti slučaj i u našoj zemlji. Produkcija je zaista izabrala najbolje i verujemo da će ovako dobra atmosfera, kakva je bila na prvom susretu, vladati sve do superfinala." , poručuje Milena Popović, portparol X Faktora.

Poznati četverac imaće veoma važnu ulogu u ovom televizijskom formatu, ulogu mentora, te su ovu prvu priliku iskoristili i da porazgovaraju o strategiji I teškom zadatku koje ih očekuje od jeseni.

Finale X Faktora zakazano je u Kombank Areni krajem februara 2014. kada će Srbija i region dobiti prvu X Faktor zvezdu na ovim prostorima! Pobednika prvog izdanja očekuju vredne nagrade, a šou realizuju produkcija "MBK" i Televizija "Pink".

Autor: A.Đ.
Izvor/Foto: Alo

   
| More    
Pobednik X Factor Adria takmičenja Danijel Kajmakoski je otkrio zanimljive detalje o svom životu, a jedna od tih je da bi se oženio Cecom Ražnatović, kao i da definitivno ostaje da živi u Beogradu.
13. april 2014. 13:39
Pobednik šoua X Factor Adria Daniel Kajmakoski se često žali kako ne može da nađe devojku koja bi mu odgovarala i koja bi bila tu za čitav život. Onda je na scenu stupila Ena Popov, koja se izgleda pevaču prilično svidela.
12. april 2014. 13:00
Mladi učesnik prve sezone X Factor Adria Haris Ćato doživeo je saobraćajnu nezgodu u Sarajevu kada ga je u njegovoj ulici zbog nepažnje udario automobil.
3. april 2014. 10:23
Organizatori takmičenja X Factor Adria uveliko pregovaraju sa Natašom Bekvalac koja bi trebala da se nađe na mestu žirija u drugoj sezoni takmičenja, i to umesto pevačice Emine Jahović.
3. april 2014. 10:09
Pobednik šoua X Factor Adria Daniel Kajmakoski dočekan je u rodnoj Makedoniji poput prave zvezde svetskog kalibra! Već na aerodromu Daniela je sačekao nemali broj glasnih fanova pa ni harizmatični momak nije odoleo prizoru i naletu emocija...
31. mart 2014. 15:53
Aleksa Perović iako se nije plasirao u finale X Factor Adria, nije razočaran svojom eliminacijom, a fotografiju koju je mladi pevač postavio na Instagram profil pokazuje i kome duguje najveću zahvalnost za nastavak svoje karijere nakon završenog takmičenja.
31. mart 2014. 14:53
Ana Mihajlovski Grubin, voditeljka X Factora Adria nedavno je u konverzaciji putem Instagrama sa Marijom Šerifović izjavila kako sledeće sezone šoua dugo neće biti, ali kada se u medijima pojavila takva informacija, odmah je na društvenoj mreži odgovorila kako se njoj septembar čini jako daleko.
27. mart 2014. 20:33
Maid Hećimović zauzeo je treće mesto u finalu X Factora Adria, a nakon završenog šoua otkriva da mu je najveća podrška Daniel Kajmakoski sa kojim se tokom takmičenja najviše sprijateljio.
26. mart 2014. 15:35
Ilma Karahmet , koja je u finalu X Factora Adria došla da podrži svoje prijatelje u Kombank Areni, još uvek nije prebolela izbacivanje iz takmičenja, a za svoju eliminaciju i dalje krivi Eminu Jahović na koju je još uvek ljuta.
25. mart 2014. 15:52
Nakon završetka finala X Factor Adria, pevačica Emina Jahović odgovarala je na pitanja o samom takmičenju, ali je novinare najviše zanimao njen odnos sa bivšom učesnicom, Ilmom Karahmet.
25. mart 2014. 12:35

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Anabela Atijas - Lujke moje


Svakim danom 00:00

Novi spot Anabele Atijas za pesmu "Lujke moje"

Emina Jahović - Opet si sa njo


Svakim danom 00:00

Novi spot Emine Jahović za pesmu "Opet si sa njom"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus