Region

Svet

Farma 5: Jelena Golubović otkrila - Umalo su me silovali!

Jelena Golubović šokirala je farmere kada je priznala da je zamalo silovana u Grčkoj, a da bi se spasila, morala je da ugrize silovatelja za penis. Ona je na Farmi pričala kako je izgubila nevinost sa dečkom sa Kipra, ali nije propustila da pomene i to kako je pobegla od silovatelja.

Farma 5: Jelena Golubović otkrila - Umalo su me silovali!



"U dvadesetoj sam izgubila nevinost sa jednim dečkom sa Kipra. Njegovi su bili bogati, i tu noć smo vodili ljubav na krovu jedne zgrade koja je bila u posebu njegove porodice", pričala je Jelena.

Jelena je ispričala i jedno neprijatno iskustvo.

"Jedne večeri sam zaboravila novčanik i sela sam u prvi taksi. Međutim, taksista me je odvezao u jednu mračnu ulicu i hteo je da me siluje. Pošto znam da ako silovatelj oseti strah, morala sam da mu se suprotstavim. Rekla sam mu da hoću da spavam sa njim, ali da ne mogu bez alkohola. On nije ništa prihvatao, i morala sam nekako da mu skrenem pažnju", ispričala je Jelena.

"U trenutku sam se setila Monike Levinski. Rekla sam mu da mogu prvo da mu po***im, pa ćemo onda", nastavila je potom Jelena svoju priču nakon što su se začudili svi koji su je slušali.

"Ja kleknem, ali i on se prepao. Kada sam počela, ja ga ugrizem svom snagom! Međutim, on je imao skalpel kod sebe i dva puta me je ogrebao po leđima", ispričala je Jelena svoju neverovatnu priču i dodala da je nekako uspela da pobegne u more.

Autor: A.Đ.
Foto: Printscreen Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>