Region

Svet

Vibes Urban Music festival u Areni 23. septembra (Foto+Video)

Novi muzički festival "Vibes" održaće se u Kombank Areni 23. septembra. Ideja za festival nastala je iz želje da se našoj publici predstave nove nade svetske muzičke scene, među kojima je Selah Sue koja je već sa prvim albumom zavela milione slušalaca.

Vibes Urban Music festival u Areni 23. septembra (Foto+Video)



Organizatori festivala Kombank Arena, Sky Music i TV Pink koji teži da postane tradicionalan, u susret početku školske godine, poklanjaju svim đacima i studentima besplatne ulaznice.



Pored glavne zvezde Selah Sue, na festivalu "Vibes" nastupiće i devojka čija pesma "Stay Out" ovih dana ne silazi sa svih top lista, Nina Nesbitt. Listu izvođača upotpuniće svojom energijom i jedan od najpopularnijih domaćih bendova, SevdahBABY.



Pravo na besplatne ulaznice imaju svi đaci osnovnih i srednjih škola kao i studenti. Besplatne ulaznice se preuzimaju na svim prodajnim mestima CS Eventima uz važeću đačku knjižicu ili index na uvid. Takođe, uz prethodno podignutu ulaznicu, obavezno je na ulazu u Kombank Arenu, 23. septembra, pokazati važeće đačke ili studentske legitimacije (knjižice, index).

Za sve ostale posetioce, važi jedinstvena cena ulaznica od 1950 dinara koje se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventim kao i na blagajnama Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, "Ušće" Shopping centra i putem sajtova kombankarena.com i eventim.rs.

Sve ulaznice kupljene za program Selah Sue su važeće za program "Vibes - Urban Music Festival".





Autor: B.B.
Foto: Kombank Arena

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>