Svet

Region

Ventvort Miler i još jedno šokantno priznanje: Bezbroj puta sam pokušao samoubistvo!

Ventvort Miler, zvezda serije "Bekstvo iz zatvora" nedavno je priznao da je homoseksualac i razočarao brojne obožavateljke širom sveta, a sada kaže i da je bezbroj puta pokušao samoubistvo.

Ventvort Miler i još jedno šokantno priznanje: Bezbroj puta sam pokušao samoubistvo!



Miler je ispričao da je prvi put pokušao samoubistvo kada je imao samo 15 godina: "Kada pokušate da sakrijete od okoline ono što jeste svaki dan je test na kome možete pasti, na milion načina. Svakog dana izdajete samog sebe na hiljadu načina i svakog dana za to plaćate cenu - emotivno, psihološki i fizički", ispričao je glumac i nastavio:

"Prvi put sam pokušao da se ubijem kada sam imao 15 godina. Čekao sam da moja porodica ode i nagutao se pilula, a narednih nekoliko dana se ne sećam. Ekstermni postupci kao poziv za pomoć rade samo ako postoji neko ko će se odazvati i pomoći. Ovo nije bio moj slučaj, ja sam jednostavno želeo da napustim svet", kaže on.

U periodu kada je serija "Bekstvo iz zatvora" bila na vrhuncu popularnosti mnoge pripadnice lepšeg pola uzdisale su za Milerom i sve ih je interesovalo zašto on nema devojku, a glumac kaže da je u tom trenutku odabrao da ne govori javno o svojoj seksualnosti.

Autor: M.P.
Foto: theblot.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>