Region

Svet

Region

Srđan Dragojević snima novi film u Crnoj Gori

Režiser Srđan Dragojević realizovaće svoje novo filmsko ostvarenje ovoga puta u Crnoj Gori, a kasting u Ulcinju već je održan.

Srđan Dragojević snima novi film u Crnoj Gori



Kasting nije privukao veliku pažnju Ulcinjana, ali svi koji su se pojavili na audiciji očekuju poziv rediteljskog tima. U ulcinjskom Domu kulture pojavilo se oko 100 zainteresovanih svih uzrasta, dok se na pozornicu popelo njih 80.

Među njima, Dragojević i njegova ekipa tražiće 60 statista za film čije snimanje počinje 24. septembra. Audicija je privukla najviše dece, ali tu su bili i zaintersovani iz drugih crnogorskih gradova.

Na kasting jedni gledaju kao na šansu za zaradu, drugi kao na dobar provod, dok ga pojedinci doživljavaju kao izazov i mogućnost početka uspešne karijere.

Prema nezvaničnim saznanjima "Vijesti", uloge u filmu tumačiće brojne glumačke zvezde iz Crne Gore i regiona, poput Branka Đurića, poznatog po "Top listi nadrealista", Mime Karadžića, Branimira Popovića, Mladena Nelevića, Žike Todorovića, te Bojana i Gorana Navojeca.

Kako saznajemo, kompletna filmska ekipa biće smeštena u hotelu "Otrant" na Velikoj plaži gde će, tokom pet sedmica, i film biti snimljen u celosti.

Autor: B.B.
Izvor: Vijesti.me
Foto: Tanjug

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>