Svet

Region

Kim Kardashian o odstranjivanju dlaka i kućnom porniću

Kim Kardashian slikala se za septembarsko izdanje časopisa "Allure". Starleta je u njemu  progovorila o odstranjivanju dlaka, kućnom porniću i svojoj veri.

Kim Kardashian o odstranjivanju dlaka i kućnom porniću



Kućni pornić koji je 2007. procureo na internetu pomogao je Kim da na brži način dođe do slave. Iako je Kim tužila kompaniju Vivid Entertainment koja ga je distribuirala, kasnije je odustala od toga i sklopila dogovor sa kompanijom u vrednosti od 5 miliona dolara.


 
"To nije bio trenutak kojim se najviše ponosim u životu, bilo je to ponižavajuće. Ali sada nastojim ići dalje", rekla je starleta koja je do izlaska pornića bila totalno anonimna. "Mislim da sam napravila jako dobar posao i zamenila negativne stvari koje su se pričale o meni pozitivnima", rekla je u intervjuu za časopis.

Takođe je pričala o laserskom odstranjivanju dlaka. "Ja sam poreklom iz Armenije tako da sam opsednuta laserskim odstranjivanjem dlaka. Ruke, bikini zona, noge, pazusi… Moje celo telo je u potpunosti bez dlaka", rekla je Kim.

Iako je mnogi smatraju tek glupom lepoticom, ona ističe kako voli da čita, a najdraže su joj knjige o Bibliji. "Sve knjige koje sam pročitala pre spavanja bile su knjige o Bibliji. Ili male priče poput one o Samsonu i Dalili, sa nacrtanim likovima. Moja majka je imala biblijske studijske grupe kod kuće sa svojim prijateljicama", ispričala je starleta.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>