Ljubav

Style

Nova pravila zavođenja: Pidžama i bokserice kao najpoželjniji odevni predmet u spavaćoj sobi

Ukoliko želiš impresionirati svog muškarca, pidžama je odličan izbor. Na drugom mestu je donji veš, a na trećem spavaćice. Ženama su pak muškarci najviše seksi kad spavaju samo u boksericama.

Nova pravila zavođenja: Pidžama i bokserice kao najpoželjniji odevni predmet u spavaćoj sobi



Ovo su statistike istraživanja koje je sprovela firma za proizvodnju dušeka Ergoflex. Čak 37 posto muškaraca otkrilo je da su im njihove bolje polovine najviše seksi u pidžamama, jer im izgledaju slatko. Na drugom mestu je donji veš (32 posto), a na trećem spavaćice (27 posto). Njihova široka majica na ženi seksi je 22 posto ispitanika, a 16 posto odlučilo se na odgovor "bez ičega", prenosi Daily Mail.
 
Ženama su pak muškarci najviše seksi kad spavaju samo u boksericama (35 posto), a slede ih donji deo pidžame (31 posto) i cela pidžama (24 posto). Majica omiljenog kluba definitivno je najnepoželjniji odevni predmet u spavaćoj sobi, sa samo 3 posto glasova.
 
No, 71 posto muškaraca reklo je da odabir odeće u krevetu ne utiče na njihov seksualni život, dok je isto tako odgovorilo 35 posto žena. Čini se kako je udobnost još uvek iznad svega ostalog.

Autor: B.B.
Izvor: index.hr
Foto: Victoria's Secret

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

lifestyle

Povezane vesti:


>