Region

Svet

Sudije prete domaćoj estradi

Našu estradu ovo leto obeležile su mnogi skandali i svađe, većina slučajeva je završila čak i na sudu. Neprođe dan da neko od poznatih ličnosti nije podneo tužbu protiv nekog svog kolege.

Sudije prete domaćoj estradi



Jedna od takvih stvari se dogodila i pre par dana našoj folk pevačici Dari Bubamari, koja je sasvim slučajno dospela na sud. Menadžer Milan Ristič podneo je prošle nedelje  krivičnu prijavu protiv Dare, zbog SMS poruka koje mu je slala kao odgovor na njegove poruke. Ceo sukob nastao je nakon Darinog gostovanja u lokalu "Bazeni 5" u Ćićevcu.

"Dogovor je bio da mi Dara isplati 10 posto od onoga što je zaradila te večeri. Radila je na procenat od prodatih ulaznica. Ali, Dari nije palo na pamet da dogovor ispoštuje. Kada sam počeo da joj tražim novac, počela je da me vređa. Pošto je prestala da mi odgovara na telefonske pozive nije mi ostalo ništa drugo nego da joj šaljem poruke. Ona je nastavila da me vređa i da mi preti. Upozorio sam je da ću sve ispričati novinarima, ali izgleda da me nije ozbiljno shvatila. Zbog pretećih poruka, podneo sam krivičnu prijavu protiv nje" - kaže menadžer Ristić. 

Jedan od najvećih skandala ovog leta nastao je između direktora "Granda" Saše Popovića i naše folk dive Jelene Karleuše. Posle silnih prepucavanja po novinama, Saša je rešio da stavi tačku na celu priču i pravdu zatraži na sudu sa  rečima da će Karleuši na sudu uzeti sve pare.

Međutim, ono što je najviše iznenadilo našu javnost jeste sukob Saše Popovića i Milana Stankovića. Posle silnih prepucavanja i uvreda sa obe strane i podnošenja tužbe od strane Stankovića, direktor "Granda" je nastavio sa prozivkama na njegov račun pa je Milan rešio da preko svog facebooka objavi rat dojučerašnjem direktoru sa rečima: "Znači, moram još jednu čestitku da šaljem!" Kako će se ova priča završiti, još niko ne zna, ali se zna da je mladi Stanković uzeo advokata koji podnosi tužbe protiv ove izdavačke kuće.

Ubedljivo najviše tužbi stiglo je od strane advokata Miloša Bojanića. Naime, pobednik "Farme" tužio je svoje bivše ukućane Dragana Marinkovića Macu, Zoricu Brunclik, Maju Odžaklijevsku kao i  novine koje su objavile da nije platio kafu jer nije imao ništa sitnije od 500 evra.

"Moj advokat je pregledao sve snimke sa "Farme" kako bi izdvojio sve epizode u kojima su me pomenuti vređali, maltretirali, nanoseći mi fizički i duševni bol. Toga ima, sačuvaj bože. Pa videla je cela nacija šta su mi radili"! - kaže Bojanić koji tvrdi da će pare koje dobije na sudu dati u dobrotvorne svrhe.

Međutim suprug Zorice Brunclik nije ni trenutka oklevao, pa je uzvratio kontra tužbom zbog uvrede Miloša Bojanića na račun njegove supruge koja je prema njegovim rečima na sumnjiv način došla do stana u centru Beograda.

Kao što bi naša stara izreka rekla: "Zaludan pop i jariće krsti"

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Estrada

Povezane vesti:


>