Region

Svet

Farma 5: Mikiju Đuričiću preti tužba zbog kocke, ušao u rijaliti za 25.000 evra!?

Prva rijaliti zvezda Miki Đuričić u Farmu 5 je ušao da bi zaradio novac i vratio svoje kockarske dugove. Nije poznato koliki su tačno njegovi dugovi, ali se pominje i nekoliko desetina hiljada evra.

Farma 5: Mikiju Đuričiću preti tužba zbog kocke, ušao u rijaliti za 25.000 evra!?



Kockarsku strast Miki je pokušao da eliminiše na razne načine, ali čim dođe do malo novca, on seda za kockarski sto ili popunjava tikete u kladionici. "Miki je dobar momak, ali voli da se kocka i to ga upropašćava. Svaki posao kojeg se dohvati zbog kocke napusti, kao što gubi i prijatelje. Pozajmljuje novac toliko da ni sam ne zna kome koliko duguje. On, ipak, žarko želi da se otarasi dugova i zato je i prihvatio da uđe u Farmu 5 jer je proračunao da će honorarom pokriti sva svoja dugovanja", kaže Mikijev blizak prijatelj.

Da nevolja bude veća, Miki će po izlasku iz Farme najverovatnije ostati i bez voditeljskog posla u produkcijskoj kući "Emotion" i sav honorar od Farme uplatiti na račun svoje matične kuće jer je samovoljno otišao na imanje u Lisoviću, kršeći ugovor s poslodavcem.

"Miki je sedam dana pre početka Farme došao u "Emotion" i rekao čelnicima produkcije da je dobio ponudu da za honorar od 25.000 evra uđe u Farmu kao najveće iznenađenje šou-programa. Nije tražio nikavo odobrenje od šefova, već je to samo predočio kao činjenicu. Posle nekoliko dana opet je došao kod njih i rekao da neće ići na Farmu", navodi izvor blizak produkciji "Emotion".

Kad su ga videli u rijalitiju, ljudi iz ove producentske kuće ostali su zatečeni jer od utorka na TV "Prva" kreće Mikijeva emisija "Moja velika svadba". "Mikiju je bolje da u Farmi ostane što duže, jer će sve što bude zaradio morati da plati produkciji", kratko je poručio Goran Stamenković, prvi čovek "Emotiona".

Autor: M.P.
izvor: Blic
Foto: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>