Region

Svet

Stanija Dobrojević: Filip i ja se još uvek upoznajemo, ima vremena za udaju! (Foto)

Popularna starleta Stanija Dobrojević ponela je titulu CKM cice decenije, koju je ovaj magazin dodeljivao povodom desetogodišnjice postojanja.

Stanija Dobrojević: Filip i ja se još uvek upoznajemo, ima vremena za udaju! (Foto)



Stanija Dobrojević proglašena cicom decenije, proslavila titulu na Riveru sa farmerima! (Foto)
Rođendanski CKM party upriličen je na beogradskom splavu River, s među gostima bile su brojne poznate ličnosti: bivši farmeri Ljuba Pantović sa Mikijem Mećavom, Andrija Marković Aki kao i Danijel Alibabić i Jovana Nikolić, fudbaleri Lola Smiljanić i Adem Ljajić, košarkaš Ivan Paunić, pevači Danijel Đurić i Željko Šašić, koji su se do ranih jutarnjih sati zabavljali uz ples zgodnih CKM cica.



Staniji su na žurki CFC Krstarenja i brodska kompanija Royal Caribbean dodelili osmodnevno krstarenje Mediteranom, na koje će povesti dečka Filipa Pantonijevića. "Čast mi je što sam izabrana za CKM cicu decenije, što je publika u moru zaista lepih i zgodnih devojaka glasala za mene", rekla je starleta, koja je pobedu odnela sa gotovo 50 odsto glasova. "Sjajno je bilo što je CKM okupio devojke koje su se slikale za njihove naslovnice. Jako sam se lepo provela, i drago mi je i zbog ovog magazina koji je proslavio veliki uspeh – deset godina postojanja. Kada se budem vratila, iskoristiću putovanje koje mi je poklonio Royal Caribbian, povešću Filipom naravno", rekla je Stanija koja je juče otputovala u Ameriku.

Nekadašnja stanarka imanja u Lisoviću krasila je naslovnicu najpopularnijeg muškog magazina 2010, a od tada uživa u sve većoj pažnji medija. Još jedan od razloga zbog kojeg je postala popularna je njeno učešće u rijaliti šou Survivor, a potom i Farma, gde je započela vezu sa manekenom i zaradila "armiju stanfilovaca".

"Naslovnica CKM je bila moje prvo veliko pojavljivanje, mada sam tada već napravila Fejsbuk stranicu, koja je za kratko vreme imala veliki broj fanova. Iz Amerike sam donela dosta dobrih fotografija, rađenih u Majamiju", priseća se Stanija.



Stanija Dobrojević i Filip Panajotović: Ovo je njihova ljubavna priča! (Foto+Video)
Rođendansku žurku CKM ispratili su svi veći zabavni mediji u regionu, pa se tako portalima brzo raširila Stanijina i Filipova fotografija sa proslave, zbog koje su začas osvanuli naslovi da je poznati par sa Farme stao na ludi kamen, što je starleta prokomentarisala smehom. "Hahahaha, možda se tako učinilo imala sam belu haljinicu kojoj je gornji deo bio sav u šljokicama a dole je imala perje, i još su me "ovi moji" nagovorili da stavim tu krunu, a mediji ko mediji od svega prave senzaciju. Daleko je od toga, Filip i ja se još uvek upoznajemo, uživamo u našoj ljubavi, a za ostalo će biti vremena", rekla je Stanija.

Autor: M.P.
Izvor: Svet
Foto: Facebook,Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>