Svet

Region

Sofija Vergara sa 30 miliona dolara najplaćenija TV glumica (Foto)

Glumica Sofija je drugu godinu zaredom najplaćenija glumica na američkoj televiziji sa zaradom od 30 miliona dolara, zahvaljujući uspehu ABC-ove serije "Moderna porodica", saopštio je magazin "Forbs".

Sofija Vergara sa 30 miliona dolara najplaćenija TV glumica (Foto)Glumica je preskočila i dobitnicu "Emija" i "Zlatnog globusa" Marišku Hargitej iz "NBC" serije "Zakon i red: Jedinica za specijalne žrvte" i Kalej Kuoko, zvezdu CBC-ove serije "Štreberi". Hargitej i Kuoko su se našle zajedno na drugom mestu sa zaradom od 11 miliona dolara, prenele su agencije.

Vergara (41) ima svoju liniju odeće, a potpisala je i unosne ugovore o saradnji sa kompanijama poput "Pepsi".

Sestre Kortni, Kim i Kloe Kardašijan poznate po rijalitiju E! kablovske mreže "U korak sa Kardašijanima" nalaze se na četvrtom mestu sa zaradom od po 10 miliona dolara, zajedno sa još tri glumice među kojima je i Melisa Mekarti iz serije "Majk i Moli".

Kao i Vergara, sestre Kardašijan imaju liniju odeće i druge licencirane ugovore.

Forbs je sastavio listu zarade glumica u periodu od juna 2012. do juna 2013. godine, računajući rad na televiziji, reklamne i druge kampanje i druge ugovore, na osnovu podataka menadžera i agenata.


Foto:entertainmentwise.com

Autor: B.B.
Izvor: Tanjug
Foto: sheknows.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>