Region

Svet

Slavoljub ne odustaje: Sad sam zaljubljen u Oliveru Kovačević! (Foto)

Slavoljub Petrović, koji je u javnosti ostao upamćen po broju negativnih poena u kvizu "Slagalica", rekao je da je voditeljka Danijela Pantić za njega prošlost od kada se udala i da je sada zaljubljen u Oliveru Kovačević, kojoj piše i pesme.

Slavoljub ne odustaje: Sad sam zaljubljen u Oliveru Kovačević! (Foto)



Kako kaže, voditeljka mu se obraća samo sa lažnih profila, proverava ga, ali i provocira. S druge stane, Slavoljub se nada se da će mu se Olivera javiti do rođendana, koji proslavlja 12. septembra.

Neutešni Slavoljub Petrović pati za Danijelom Pantić: Danijela, prokleta ljubavi!
"Ona (Olivera Kovačević) je kao nedodirljiva, na zvaničnom profilu kaže da su moje pretenzije prema njoj samo iluzije. Što se ne bi zaljubila, šta mi fali? Gde će u Beogradu da nađe čoveka koji ne pije, ne kocka se… Ja sam domaćin i živim pošteno i zdravo, vežbam, a lepo i izgledam", rekao je Slavoljub za "24 sata", i dodao da i da između njih postoje samo ideološke razlike, ali da to nema nikakve veze:

"Meni su karakter i ličnost na prvom mestu… Da vidimo ako pije vodu. Ako ne pije, onda je suša, umire organizam. Ako sam ja desničar, a sve cveta i buja vegetacija, cvrkuću ptice i sunce sija, šta je problem?", kazao je Petrović.

Međutim, Slavoljubovu fantaziju je "ubila" lično Olivera Kovačević, koja je za Telegraf izjavila sledeće: "On je ispod mog nivoa interesovanja", rekla je kratko voditeljka RTS-a.


Foto: Facebook/Promo

Inače, Slavoljub u svojoj 59. godini života smatra da bi ga svaka lepa devojka poželela i da je sa "bivšom ljubavi" Danijelom Pantić u daljem kontaktu. Otkrio je da ga je kolega nagovorio da učestvuje u "Slagalici", nije razmišljao o igri, ali mu je bilo drago što će biti u društvu Danijele Pantić.

"U holu u televiziji sedeo sam u fotelji i vidim - ide Daca, vicka se sva, a ja onako opušteno, zavalio se. Oko snimanja je bilo malo problema, došla neka ženska da prekine emisiju, kaže: "Vidi se da ste nervozni". Daca je bila odlična, nije se mešala, rekao sam joj svoje kvalifikacije", prisetio se Slavoljub.

Autor: B.B.
Izvor: 24 sata/Telegraf
Foto: slavoljubpetrovic.rs, oliverakovacevic.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>