Region

Svet

Dara Bubamara: Zbog druge trudnoće se vraćam u Pariz sa porodicom!

Novosadsku pevačicu poznatu po zavidnoj energiji Daru Bubamaru izgleda da je stigao umor od brzog životnog tempa koji je upražnjavala u letnjim mesecima. Svakog vikenda je nastupala, a sa porodicom je radne nedelje provodila na plaži duž crnogorske obale.

Dara Bubamara: Zbog druge trudnoće se vraćam u Pariz sa porodicom!



Plavokosa zvezda, koja je nedavno proslavila pet godina harmoničnog braka sa francuskim biznismenom Milanom Kesićem, ističe da joj telo svakodnevno signalizira da joj je odmor potrebniji nego ikad, pa planira da uskoro sa suprugom i četvorogodišnjim sinom Konstantinom otputuje na letovanje na sedam dana, tokom kojih će isključiti mobilni telefon i posvetiti se isključivo ležanju na plaži.

"Celo leto provela sam u Crnoj Gori, više sam radila nego što sam se odmarala. Došla sam u situaciju da me celo telo boli od premora. Svakog vikenda sam nastupala, pa sam odlučila da sa porodicom otputujem u inostranstvo na odmor. Još nisam odlučila gde ćemo otići, ali je izvesno da će to biti Turska ili Grčka", kaže 37-godišnjakinja, koja preko leta nije vežbala pa se ugojila dva kilograma.

"Budući da sam celo leto provela na moru, nisam išla na treninge sa personalnim trenerom, na koje sam redovno odlazila u Novom Sadu. Iako nisam mnogo jela, ipak sam se ugojila dva kilograma. To nije mnogo, ali budući da sam uspela da pre odlaska na more skinem sve kilograme koje sam dobila otkako sam se porodila, neću da upropastim toliki trud i čim se vratim sa letovanaj počeću ponovo sa napornim treninzima. Čak i da sam imala mogućnosti da treniram u Crnoj Gori, ne verujem da bih imala snage jer sam fizički iscrpljena" govori folk pevačica, koja je veoma privržena sinu Konstantinu koji pohađa vrtić u Novom Sadu.

Budući da je Dara u poslednjem periodu zbog posla često provodila vreme u Beogradu, gde ima dva stana, sa suprugom je planirala da u septembru sina upiše u francuski vrtić u Beogradu.

"Kod nas se odluke donose spontano i odmah, pa ćemo videti nekoliko dana pre 1. septembra da li ćemo učiniti radikalan potez i upisati sina u vrtić u Beogradu. Novosadskom predškolskom ustanovom sam zadovoljna, najviše što Kosta u "školici" uči osnove engleskog i francuskog jezika, ali sam o francuskom obdaništu u srpskoj prestonici čula sve najbolje. To bi značilo da radnu nedelju provodimo u Beogradu. Ipak, od preseljenja u srpsku prestonicu neće biti ništa ukoliko zatrudnim, a pošto to želim svim srcem i planiram u skorije vreme, čim ostanem u drugom stanju, sa porodicom ću otići u Pariz, gde nameravam da budem do porođaja", rekla je Dara nedavno.

Autor: A.Đ.
Izvor: Hello
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>