Region

Svet

Dunja Ilić: Moj povratak mora biti savršen

Početkom avgusta ove godine Dunja Ilić imala je saobraćajnu nezgodu u kojoj je ona bolje prošla da bi potom shvatila koliko alkohol može nekome da uništi život i povukla se sa medijske scene.

Dunja Ilić: Moj povratak mora biti savršen



Ona je tek pre par dana objavila sliku na Fejsbuku što je predstavljeno u medijima kao znak prestanka njenog medijskog ćutanja.

Ona je zahvalnost ljudima koji su bili uz nju a i njenim fanovima pokazala tako što je ostavila sledeći tekst na društvenoj mreži Fejsbuk, ali i otkrila planove za blisku budućnost.

"Ovim putem želim da zahvalim medijima na lepim i mirnim tekstovima koji mi dosta znače u ovom momentu. Nažalost, alkoholizam nije nešto sto se leči preko noći i moja borba još uvek nije gotova, ali moram reći da sam mnogo srećnija i spokojnija."

"Tokom ovog predivnog odmora sam shvatila ko su ljudi koji su mi prijatelji i kada nisam Dunja Ilić , "estradna ličnost", već samo obična devojka koja uživa dok šeta po svom kraju ili čita neke dobre knjige. Želim da zahvalim svim divnim ljudima na porukama podrške i naravno mojim predivnim roditeljima kojima sam beksrajno zahvalna na svemu."

"Posle ovog lečenja želim da se neko vreme bavim humanitarnim radom i ostanem van medija dok ne budem dovoljno sigurna u svoj povratak koji mora biti savršen zbog moje publike koja je dokazala svoju vernost onda kada je trebalo i dokazuje je i dalje iz dana u dan."

Autor: A.Đ.
Foto: Vladan Lukić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>