Ljubav

Style

Šta svaki muškarac prvo primeti na ženi?

Stara uverenja da muškarci na devojkama prvo primećuju telo pa grudi, noge ili guzu nisu sasvim tačna. Evo šta jeste...

Šta svaki muškarac prvo primeti na ženi?Kjara Atik je razgovarala s mlađim muškarcima i napravila listu onoga što prvo primećuju kod devojaka.

Lice


Navikli smo da muškarci prvo dobro pogledaju žensko telo pa onda proučavaju dalje, ali prema ovom istraživanju, gde su muškarci anonimno priznali šta zaista misle, to nije tačno. Muškarci prvo pogledaju u lice i za oko im obično zapadne neka posebnost poput očiju ili osmeha. Dodaju da ne mogu tačno znati šta će ih na licu privući i to zavisi od toga kakva je osoba ispred njih i na koji način zrači.

Lepo telo

A kad smo kod tela, već je poznato da muškarci ne traže savršenstvo i svako voli određeni deo malo više. No , priznaju da će odmah videti i proceniti da li se radi o lepom i skladnom telu ili ženi koja se zapustila. Tek poslije, kažu, pogled će im odlutati na grudi, noge, guzu...

Stil odevanja

Kod odevanja primećuju stil jer može puno da im otkrije o kakvoj se devojci radi, šta voli i šta joj je važno u životu. Nije im bitno da se radi o skupocenoj odeći, ali je važno da ima svoj stil koji odaje njen lični pečat.

Glasno pričanje

Niko ne voli osobe koje se trude da nadglasaju druge u društvu, a muškarci ne vole žene koje su glasne jer im zbog toga deluju nametljivo i agresivno. Dakle, ovo je jedna negativna osobina kojom ćete većinom odbiti muškarce od sebe.

S kim se najviše druže

Još jedna stvar koju će muškarci proučiti kada gledaju devojku jeste s kim se više druži - s muškarcima ili ženama. Ako je devojka okružena muškarcima, to je znak da joj se novi prijatelj nužno ne sviđa na romantičan način, samo zato što je prema njemu ljubazna i otvorena.

Sve je u detaljima

Baš poput stajlinga i odabira odeće, važni su i detalji. Tako jedan mladić otkriva da obožava devojke koje nose naočare i to će prvo primetiti.

Kontakt očima

Poslednja, ali ne manje važna stvar koju su mladići naveli, jeste kontakt očima. Zaključuju da devojke očima znaju da daju do znanja kada im se neko sviđa i kada su zainteresovane za druženje, pa je duži kontakt znak da bi moglo biti nešto više između njih dvoje.

Autor: B.B.
Izvor: tportal.hr
Foto: wallfive.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

lifestyle

Povezane vesti:


>