Svet

Region

Imitatorka potrošila 70.000 evra da bi postala Lejdi Gaga (Video)

37-godišnja Dona Mari Trego dala je ogromnih 70.000 evra da bi imitirala izgledom Lejdi Gagu. Dona se već tri godine bavi imitiranjem pop zvezde.

Imitatorka potrošila 70.000 evra da bi postala Lejdi Gaga (Video)



Sa svim perikama, štiklama, haljinom i obućom koju Gaga nosi na sceni nije ni čudo što je Britanku iz Kardifa imitiranje Lejdi Gage koštalo čitavo bogatstvo.

Ipak za nju se ipak sve ovo isplatilo zato što za svoje nastupe dobija i po više hiljada evra. Ona je na početku imala samo par haljina, da bi sada u ormanu posedovala pravu kolekciju, gde se može naći i brushalter iz kog lete varnice.

"Na početku nisam ni pomislila da ću ovoliko vremena i truda morati da uložim u ovo. Dvojnika Lejdi Gage ima mnogo i konkurencija je žestoka. Mogla bih da uložim novac u kupovinu kuće, ali umesto toga, sve što zaradim ulažem u nove haljine i perike", rekla je Dona Mari.
 
Ona kaže da joj posao nije jednostavan, ali da radi ono što voli.
 
"To je mnogo teže nego imitirati Elvisa. On sigurno neće izbaciti novu pesmu, a Gaga stalno radi nešto novo i teško je pratiti njene trendove", kaže Britanka. Pogledajte i kako to ona imitira Lejdi Gagu.



Autor: A.Đ.
Foto: Caters News Agency

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>