Region

Svet

Ivan Ivanović i Marina Buljovčić novi TV par

Ivan Ivanović i Marina Buljovčić novi je voditeljski par promovisan krajem juna na Petrovaradinskoj tvrđavi, gde je pod njihovom palicom održan svetski "Tamburica fest".

Ivan Ivanović i Marina Buljovčić novi TV par



Minulog vikenda potvrđen na “Tamburaškom saboru” u Deronjama, gde su bili u žiži interesovanja i privlačili pažnju posetilaca više nego učesnici.

"Ma presrećan sam što sam ovde gde svi obožavaju tamburu. Šokiran sam oduševljenjem kojim me je publika dočekala, a na svakom koraku ljubaznost, pažnja, iskren pogled... Istina je, proveo sam celu noć s tamburašima, pa šta?! To dokazuje da sam u formi. Uostalom, vežbao sam to ceo život. Marina i ja smo ozbiljan tandem i ona mi je jedna od najdražih koleginica. Jeste da je 20 centimetara viša, pa vizuelno izgledamo fantastično, i ima prostora za priču o nastavku saradnje", kaže Ivanović.

Marina pak ističe da je samo malo viša od Ivana i da je sa njim milina raditi.

"Deronje imaju dušu i u pravo vreme smo na pravom mestu. Publika ima istančan osećaj i nama na bini daje povratnu energiju. Inače, Vojvođanka sam, Subotičanka, Zvonko Bogdan mi je komšija i naravno da je tamburaška muzika moja muzika", rekla je Buljovčićeva.

Autor: M.P.
Izvor: Novosti
Foto: Novosti/D.Dozet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>